Deelnemers

Het Zorghotel is een hotel, gelegen in het hartje van Haarlem. Het Zorghotel biedt werkervaringsplaatsen voor mensen met een GGZ of psychosociale achtergrond. De gasten die we verwelkomen behoren tot de doelgroep van volwassenen die met psychiatrie te maken hebben of hebben gehad. Ook mensen met problemen op het psychosociale vlak zijn van harte welkom. Het Zorghotel biedt rust en de mogelijkheid om even ‘bij te tanken’ en uiteraard een logeerplek, maar dan met extra aandacht en begrip van de vrijwilligers.


Voor ons Zorghotel zijn wij op zoek naar deelnemers die zelf ervaring hebben met de geestelijke gezondheidszorg en affiniteit hebben met de doelstelling van het Zorghotel. En het als een uitdaging zien om een bijdrage te leveren aan dit clientgestuurde project.


Ons Zorghotel is grotendeels afhankelijk van financiering van individuele zorgtrajecten, zoals CIZ, UWV of WMO, dus indicaties. Als deelnemer is een indicatie dus noodzakelijk.


Wij zoeken mensen voor de volgende werkervaringsplaatsen:

Vergoeding

Deelnemers bij ROADS ontvangen een vergoeding van 1 euro per uur en een reiskostenvergoeding op aanvraag.

Contact

Zorghotel Pitstop: 023-5423777 Bel ons gerust, je kan ook altijd een afspraak maken om geheel vrijblijvend even bij ons rond te komen kijken en de sfeer in ons Zorghotel te proeven.